VENEZ DECOUVRIR NOTRE MENU GIBIER - NOUVEAUX HORAIRES DEPUIS LE 1ER NOVEMBRE
O
NS VERHAAL BEGINT HIER…

Chez Bernaer is het resultaat van een mooi verhaal tussen een broer en zus die elkaar aanvullen in hun werk. Nancy en Adrien zorgen voor een warme en vriendelijke sfeer in een sober en elegant decor waarin u zich kan terugvinden met familie en vrienden, of voor een romantisch etentje.

Het huis biedt een uitgebreide kaart met onder andere garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, Osso Bucco met spaghetti alla chitarra, gebakken zeetong, tortellonis gevuld met spinazie en ricotta en zoveel meer. Zonder de suggesties te vergeten, die met zorg bereid worden door Chef Adrien. U mag zich verwachten aan eenvoudige en authentieke gerechten.

Om uw maaltijd te vervolledigen, biedt Chez Bernaer een lijst wijnen die geselecteerd zijn voor hun smaak en originaliteit om de gerechten te vergezellen.

Om al uw zintuigen te prikkelen verenigt Chez Bernaer een goede keuken met kunst. Het restaurant verwelkomt hiervoor schilders en fotografen van verschillende achtergronden en stelt hun werken tentoon.

Smakelijk!

CHEF, ADRIEN BERNAER

Chef Adrien werd opgeleid in Brussel en wist reeds van jongs af aan dat koken zijn passie zou worden. Hij serveert een ervaren traditionele keuken met kwaliteitsvolle ingrediënten die met zorg zijn geselecteerd. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Italiaanse en de Franse keuken, werkte Adrien vooral in de regio Halle. Indien Adrien niet te vinden is in zijn gezellige thuis met zijn familie of op een “jeu de boules”, dan is hij zeker Chez Bernaer.

DE ZUS VAN DE CHEF, NANCY BERNAER

Nancy ruilde haar kantoorleven in om haar broer te vergezellen voor de creatie van Chez Bernaer. Ze wil het huis in de verf zetten met haar warm onthaal en aandacht voor haar gasten. Nancy streeft ernaar u tevreden te stellen en u een onvergetelijke beleving te bieden.